Laddbox Linköping

RING OSS - 013-266 09 33

Laddbox

En kvinna sätter i kontakten i en laddstolpe för att ladda sin bil.

Laddbox i Linköping är vår specialitet. Vi installerar såväl hemmaladdare som publika laddstationer åt alla möjliga typer av kunder. Om du vill få laddbox i Linköping installerade av elektriker som vars stora passion är modern och miljövänlig teknik, då ska du kontakta oss!

En grönare framtid med elbilar

Laddbox i Linköping är en del av framtidens infrastruktur. Ju fler som väljer en elbil istället för ett fossildrivet fordon, desto mer kan vi minska våra utsläpp av skadliga växhusgaser. Utvecklingen av moderna elbilar går snabbt och räckvidden har förbättras enormt sedan de här bilarna började säljas till allmänheten.

Idag är elbilar ett fullgott, eller till och med bättre, alternativ till fossildrivna bilar. Några fördelar med elbilar är att de är tystare, bättre för klimatet, billiga i drift och smidiga att ladda.

Fördelar med laddbox i Linköping

Att ladda sitt el- eller hybridfordon i ett vanligt eluttag hemma är ingen bra idé. Vi rekommenderar att man tar det säkra före det osäkra och låter installera en laddbox att ladda sin bil i. Våra laddboxar i Linköping är utrustade med effektbalansering som gör att husets huvudsäkring inte blir överbelastad. Ett vanligt eluttag kan börja brinna vid överbelastning om man har otur!

Laddboxar i Linköping är även överlägsna vanliga eluttag när det gäller hastigheten. Exakt hur mycket snabbare det går att ladda upp bilbatteriet beror på vad du har för bil och vad du använder för sladd. Men ett exempel på hur mycket snabbare det kan gå är att en BMW av senaste modellen kan ta 19 timmar att bli fulladdad i ett vanligt eluttag, medan det i en av våra laddboxar i Linköping endast tar 4 timmar att ladda samma bil.

Kontakta oss så berättar vi mer om att installera laddbox i Linköping!

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

013-266 09 33

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Linköping och mycket mer. För en grön framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 013-266 09 33

Hitta hit