Laddbox Linköping

RING OSS - 013-266 09 33

Om oss

Bil med företagslogga

Linköpingsbaserade Elkvalitet i Östergötland är ett elinstallationsföretag som jobbar i hela Östergötland. Vi har specialiserat oss på grön teknik såsom solceller och laddbox i Linköping, men utför också andra einstallationer som till exempel belysning och KNX-system för energismarta hem.

Trygga och pålitliga elektriker

Elsäkerhet är otroligt viktigt för oss. Vi vet tyvärr alltför väl vad som kan hända när okunniga människor försöker sig på att göra elinstallationer på egen hand. Som yrkesstolta elektriker tar vi elsäkerhet på stort allvar.

Vi finns självklart med i Elsäkerhetsverkets register. Det innebär att vi har åtagit oss att följa de lagar och regler som finns kring laddbox i Linköping och andra elinstallationer, och att vi står under Elsäkerhetsverkets tillsyn. Vi vill visa våra kunder att de kan lita på att vi är ett seriöst och pålitligt företag att köpa tjänster av. 

Elsäkerhetsverket.

Vi är även med i Installatörsföretagen där vi tillsammans med  andra företag i branschen arbetar för att underlätta människors vardag med modern och energieffektiv teknik som till exempel solceller och laddbox i Linköping.

Installatörsföretagen.

Skatteavdrag för solceller och laddstolpar

Som privatperson kan du få skatteavdrag när du anlitar oss för olika elarbeten. Dels finns ROT-avdraget, dels ett nytt avdrag för installation av grön teknik som infördes 1 janunari 2021. Det nya avdraget finns till för att uppmuntra människor att investera i miljövänlig teknik och gäller bland annat vid installation av solceller och laddbox i Linköping. Dessa avdrag kan dock inte kombineras på ett och samma arbete.

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

013-266 09 33

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Linköping och mycket mer. För en grön framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 013-266 09 33

Hitta hit