Laddbox Linköping

RING OSS - 013-266 09 33

Solceller

Två män installerar solceller på ett tak.

Vi är engagerade i att göra framtidens gröna teknik tillgänglig för fler och vi har specialiserat oss på installation av solceller och laddbox i Linköping. Sverige har väldigt bra förutsättningar för solenergi och det finns många fördelar med att ha egna solceller. Kontakta oss så berättar vi mer!

Spara pengar med miljövänlig energi

Vi brukar säga att vi jobbar med elinstallationer för en energismart framtid, och när det gäller att vara smart med energin är solceller ett utmärkt val. Vi i Sverige måste ställa om till en hållbar energiförsörjning om vi ska klara våra miljö- och klimatmål. Miljövänlig energihållning är viktigt för planetens skull och gör också att den egna plånboken mår bättre.

Många lantbrukare har tillgång till stora lokaler och ytor som lämpar sig särskilt bra för en mer storskalig solcellspark. Förutom att sänka sina egna elkostnader rejält finns även möjligheten att sälja överskottsel åt andra som är anslutna till samma elnät.

För bostadsrättföreningar lönar det sig att installera solceller eftersom det höjer värdet på fastigheten och gör bostadsrätterna mer attraktiva. Dessutom får de boende sänkta elräkningar och mer miljövänlig el. Win-win!

Även villaägare kan höja värdet på sin fastighet och få lägre elräkningar. Som privatperson kan villaägare även få skattereduktion för installation av solceller eller laddbox i Linköping.

Kontakta oss om du också vill bli mer energismart! Vi kan hjälpa till med solceller, laddbox i Linköping och mycket mer.

Solceller i Linköping

Solenergi är grön, tyst och underhållsfri. Med en egen solenergianläggning blir ert elpris förutsägbart många år framöver. Med vår kunskap och högkvalitativa produkter kan vi installera den bästa lösningen för varje enskilt tillfälle, oavsett om det rör sig om fasadanläggningar, villatak, markplacerade anläggningar eller något annat.

Av oss får du bra garantier och trygga villkor. Vi har framgångsrikt installerat många laddboxar i Linköping och solenergianläggningar åt nöjda kunder runt om i Östergötland. Är du vår nästa nöjda kund?

Elkvalitet i Östergötland AB


Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping

013-266 09 33

[javascript protected email address]

559098-7532


Laddbox

Solceller


logo-image

Om Oss

Vi installerar solceller, laddbox i Linköping och mycket mer. För en grön framtid!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Elkvalitet i Östergötland AB

Org nr: 559098-7532
Låsbomsgatan 11
589 41 Linköping
Tel: 013-266 09 33

Hitta hit